Hele blije PasveerKidZ…

…en nog blijere instructeurs!

Na 9 lange weken konden we eindelijk weer leerlingen in Opus ontvangen. Dankzij toestemming van de gemeente konden de trommelende eerste- en tweedejaars PasveerKidZ weer “live” les krijgen en kregen alle KidZ weer looplessen. Wat een feest!

 

Opus is aangepast met dispensers voor ontsmettende handgel, raam- en vloerstickers volgens de richtlijnen om te zorgen dat we zo veilig mogelijk zijn, niet alleen voor onze leden, maar ook voor de mensen thuis.

 

Het was wel weer even wennen. In verband met de 1 op 1 lessen waren er meer slagwerkinstructeurs aanwezig dan normaal. Naast de KidZ instructeur Oswald, waren ook zijn zoon Ruben (lid van Jong Pasveer) en Jesse en Bas (slagwerkinstructeurs Jong Pasveer) aanwezig om de lessen te verzorgen. David (slagwerk) en Aukje (lyra) sluiten volgende week weer aan en Miriam (fluit) doet voorlopig de fluitlessen nog digitaal. Bij de looplessen waren de (voor de KidZ vertrouwde gezichten) Raymon, Iris en Max aanwezig. Sandra zorgde als aanwezige begeleiding ervoor dat iedereen zich aan de afspraken hield.

 

Het was ook wel weer tijd, omdat het natuurlijk erg moeilijk is om alleen maar thuis te repeteren, zonder aanwijzingen van de instructeur. De komende tijd zullen we zoveel mogelijk proberen de verloren tijd weer in te halen.

 

We kunnen terugkijken op een geslaagde eerste repetitie, maar we hopen natuurlijk dat we zo snel mogelijk weer terugkunnen naar groepslessen, dat is toch het gezelligst!

 

| | | | | |