De Jumbo’s van Leeuwarden steunen Pasveer!

Natuurlijk wist u dat onze goede buren van Jumbo Van Loonstraat ons sinds vorig jaar al sponsoren. Maar inmiddels zijn er ook sponsorcontracten met de andere 7 Jumbo’s in de stad Leeuwarden.

 

In een gezamenlijk overleg hebben Jumbo Els Boek, Jumbo Cambuurplein, Jumbo Johannes Kolfplein, Jumbo Lieuwenburg, Jumbo Hoeksterend, Jumbo Eksterstraat en Jumbo Snekertrekweg besloten om de Stichting Pasveerkorpsen Leeuwarden financieel te gaan ondersteunen.

 

Kor Zuur, operationeel manager Franchise van Jumbo Supermarkten, haalde aan dat Jumbo erg betrokken is in het maatschappelijk ondernemen en dat een stichting als Pasveer goed past bij deze visie. Hiermee laten zij ook duidelijk zien te investeren in alle vrijetijdsbestedingen voor kinderen en jongeren.

 

Nodeloos te zeggen dat we erg trots en erg dankbaar zijn voor deze mooie woorden en de ondersteuning! We zullen ons best doen de sponsornaam met trots uit te dragen, o.a. door reclame op onze vrachtwagen.

 

We gaan verder met investeren in de jeugd. Bent u ook geïnteresseerd in een leuke en leerzame hobby, in een veilige omgeving, voor uw kind? Neem dan zeker contact met ons op. Op 27 oktober begint een nieuwe cyclus van Pasveer XS, in januari beginnen de PasveerKidZ aan hun muzieklessen.

 

Info en aanmelding: pasveerkidz@pasveer.nl