Show Jong Pasveer 2019

Afgelopen seizoen heeft Jong Pasveer in Assen tijdens het ODSC de basisklasse gewonnen met een mooi puntenaantal van 84,96! In Rotterdam, tijdens de Nationale Jeugdmanifestatie, voorafgaand aan de Nationale Taptoe in Ahoy, heeft Jong Pasveer de showwedstrijd gewonnen met het ongekend hoge puntenaantal van 92,75.
 

Na dit succesvolle jaar voor Jong Pasveer werken de leden alweer keihard aan de nieuwe show voor seizoen 2019. Op een tweetal nummers na is het een compleet nieuwe show.

 

Dit jaar hebben we gekozen voor een wisselend programma, maar wel te beginnen en te eindigen met hetzelfde thema.

 

Het kenmerkende en traditionele Pasveerslagwerk mag natuurlijk ook niet ontbreken en dit zal dit jaar de Sjoerd Westra-klassieker ’Try Out’ zijn. Het popnummer ‘’Something in the Water’’ was vorig jaar een groot succes en zit dit jaar daarom ook weer in de show.

 

Voordat de show naar zijn climax gaat, gaan we eerst terug in intensiteit naar de mooie ballad ‘’Butterfly’’. Met een andere Pasveerklassieker ‘’My Mother’s Mexican Hat’’ overgaand in een swingende ‘’Samba’’ met aansluitend de populaire hit van Gloria Estefan ‘’Get on your Feet’’ brengen we zeer zeker meer swing in deze nieuwe show.

 

Tenslotte komen we bij het magische Fantastic Beasts, wat muzikaal- en show technisch weer een tikje moeilijker zal zijn dan vorig jaar.

 

Als instructieteam willen we dit jaar graag naar drie concoursen.
Als eerste willen we natuurlijk naar het ODSC Assen, om hier onze titel te gaan verdedigen in de basisklasse. Ten tweede gaan we naar het NK in Huizen. Hier gaan we ons meten met de rest van de jeugdkorpsen van Nederland, onder andere zullen we het dan opnemen tegen jeugdkorpsen als Jong Advendo en Jong DVS. Als derde willen we graag naar EURO Musiktage Bösel in Duitsland. Dit zal een driedaagse trip zijn met zowel plezier als concentratie momentjes zijn (de nadruk zal zeker liggen op het plezier).

 

We kijken met veel plezier uit naar de komende show en het komende seizoen. Werken met zo’n gedreven en slimme groep kinderen is echt fantastisch, waar wij als Instructieteam weer meer energie van krijgen.

 

Benieuwd naar de nieuwe show? Kom dan zeker een kijkje nemen op zondag 7 april a.s., tijdens het Trainingsweekend van Jong Pasveer. Hou voor de locatie de sociale media in de gaten!

 

Instructieteam Jong Pasveer
Bas, Jesse, Andries, Aukje, Ilse, Sanne, Bianca en Raymon