Sponsoring Jumbo Van Loonstraat

Bram en Petra en het Pasveerkorps
 
Leeuwarden, oktober 2017
 
Toen wij 1 oktober 2007 begonnen als ondernemers in de supermarkt aan de van Loonstraat, hadden we nooit kunnen vermoeden dat we zo’n vlucht zouden nemen als we hebben gedaan.
 
Van een Super de Boer buurtsuper zijn we inmiddels uitgegroeid tot een Jumbo Supermarkt, die een groot deel van Leeuwarden kan bedienen. Van 75 medewerkers zijn we inmiddels gegroeid naar 110 medewerkers in een team dat elke week weer voor ons klaar staat! Van 12.000 bezoekers zijn we inmiddels op weg naar 20.000 bezoekers per week!
 
Wie zijn wij?
 

Wij zijn Bram Wilbrink en Petra de Jongh, zoals gezegd sinds 2007 samen ondernemer en sinds 2009 ook een echt paar (echtpaar) Bram is al sinds jaar en dag voor diverse supermarktorganisaties aan de slag geweest; zijn opleiding is begonnen bij de Levensmiddelenschool in Bolsward, daarna werkend in een groot aantal plaatsen in Friesland, van Fred v/d Werf tot Super tot Super de Boer, om uiteindelijk in Leeuwarden te eindigen. Eerst op Cambuurplein en sinds 2004 in de van Loonstraat als bedrijfsleider.
 
Ik ben jarenlang aan het werk geweest als kwaliteitsmedewerker in een betonrenovatie bedrijf in Brabant, maar had al jaren de droom een eigen hotel te beginnen. Toen Bram vertelde dat een supermarkt ook net een hotel is waar je te maken hebt met gasten en medewerkers (alleen blijven ze niet slape) was de beslissing gauw genomen; een supermarkt zou het worden en wel de supermarkt aan de van Loonstraat! Want alhoewel die op dat moment verlies draaide, had deze winkel wel heel veel potentie. En dat hebben we waargemaakt!
 
Goede buren..
 

Al 10 jaar werken wij dus ook naast het clubgebouw van de Pasveerkorpsen en mogen we genieten van de prachtige muziek die zij, buiten op het veld, maken. Menig jaar hebben wij de club gesponsord door een arrangement voor de Taptoe avonden; avonden waar we heel erg van genoten hebben en met veel plezier aan terug denken.
 
Sponsoring!
 

Dit jaar hebben we samen besloten het Pasveer korps met een groot bedrag te sponsoren zodat de club door kan gaan met al die mooie shows waarmee zij het wereldkampioenschap verdiend hebben gewonnen. Wij hopen op een duurzame samenwerking en hopen alle leden te mogen verwelkomen in onze mooie supermarkt!
 
Vriendelijke groet

Bram en Petra

Jumbo van Loonstraat