The Other – Pasveerkorps 2022

“Hoor ik er wel bij, hoor ik er niet bij?  Mag ik anders zijn?

Wat doet een groep met afwijkend gedrag? Wat doet de afwijzing met een individu?

The Other is een emotionele, muzikale en visuele roadtrip van anders zijn en

wel of niet geaccepteerd worden door de groep.” 

 

Na het enorme succes van “To find a home” in 2017 komt Pasveer in 2022 wederom met een vernieuwend artistiek product. Is diversiteit en het accepteren ervan wel zo normaal als we denken? Mag je in een groep horen en nog steeds je eigen persoon zijn en je eigen persoon interpreteren? Dit maken we zichtbaar in onze 2022 show “The Other” (De Ander). 

Naast arrangementen gebaseerd op bestaande stukken van Philip Glass, Billie Eilish en The Rolling Stones, is een groot deel van de muziek speciaal gecomponeerd. 
 
Visueel laat Pasveer in “The Other” zien dat je eigen persoon er toe doet. Dat één persoon het verschil kan maken, wat je kleur ook is. De kenmerkende Pasveerstijl blijft altijd vol uitdagingen en snelheid, maar in The Other doet Pasveer er een schep bovenop met nog meer oog voor het individuele karakter.
 
The Other is voor het Pasveerkorps een nieuwe stap in een geschiedenis vol innovatie. Met een uitbreiding van het instrumentarium en een totaal andere manier van schrijven op zowel muzikaal als choreografisch gebied creëert het Pasveerkorps een nieuwe wereld waarin van alles mogelijk is
 
Muziek geïnspireerd op:
 
“Primacy of Number”
Philip Glass
 
“Koyaanisqatsi”
Philip Glass
 
“Company II”
Philip Glass
 
“When the party’s over”
Billie Eilish
 
“Sympathy For The Devil”
The Rolling Stones
 
Beluister ons nieuwe programma hieronder!
 
 
Klik hieronder om het logo groot te zien!
| |