Lid worden van Pasveer!

Wil je een Pasveertopper worden…word dan nu lid!

 

Pasveer (of Stichting Pasveerkorpsen Leeuwarden, zoals onze club officieel heet) is een hechte club, waarin muziek maken, bewegen en vooral veel plezier centraal staat. Daarnaast zijn de beide korpsen van Pasveer, Jong Pasveer en het Pasveerkorps, veel op straat en bij taptoes te vinden in binnen- en buitenland. Ook doen we graag mee aan wedstrijden en heel eerlijk… we winnen graag!

 

Ga je nu ook eindelijk de stap maken om lid te worden dan kom je eerst in:

 

Pasveer XS

Onze eerste instroom is bij de allerjongsten! In de derde week van september starten we met Pasveer XS voor kinderen die in januari 2025 7 jaar zijn of worden. In gratis workshoplessen word je begeleid in het kiezen van een instrument en wordt duidelijk wat er vanaf januari bij de Pasveerkidz gaat gebeuren. Plezier en informatie staat in deze periode voorop!

 

Hierna gaat in januari je echte opleiding beginnen bij de:

  

PasveerKidZ

De PasveerKidZ leren, onder begeleiding van (deels conservatorium geschoolde professionele) docenten, echt een instrument bespelen. Maar dat is niet het enige. Bewegen is voor ons net zo belangrijk als muziek maken. Wat veel mensen zich vaak niet beseffen is dat het spelen bij Jong Pasveer en Pasveer ook fysiek topsport is. Er wordt daarom bij de PasveerKidZ veel aandacht geschonken aan lopen en bewegen op muziek. Ook leren de kinderen al in een vroeg stadium om eenvoudige showfiguren te maken.

 


Interesse?

Vul dan het onderstaande inschrijfformulier in. Wilt u meer informatie over de lestijden/-dagen of heeft u nog andere vragen, mailt u dan naar: info@pasveer.nl

 

Formulier

 

Aanmelden Lid XS/Kidz
Start in Pasveergeleding *
Voorkeur instrument  *