Over 3 weken is het zover…

…dan verwelkomen we de wereldberoemde Pete Lockett in Opus! Op vrijdag 22 november neemt hij je mee in de wondere wereld van Indiase ritmiek. Er wordt deze avond aandacht besteed aan interessante ritmische concepten en stickings om deze concepten toe te passen!

 

Pete Lockett is thuis in muziekstijlen van over de hele wereld: van Indiase klassieke muziek tot het Japanse Taiko drummen. Hij werkte met artiesten als Björk, Afro Celt Sound System, Peter Gabriel, Robert Plant, The Verve, Amy Winehouse en Pet Shop Boys. Daarnaast heeft hij soundtracks ingespeeld voor een groot aantal James Bond films, Moulin Rouge, The Insider en vele andere Hollywood producties.

 

Deelname aan deze avond is gratis en speciaal bedoeld voor slagwerkers van muziekkorpsen en hafabra verenigingen. We vinden namelijk dat kennis, muziek en ideeën met elkaar gedeeld moeten worden! Durf jij die stap buiten je eigen comfortzone te zetten?!

 

Zoals gezegd is deelname gratis, maar opgave is in verband met de beschikbare ruimte verplicht, vol = vol.

 

Vrijdag 22 november, inloop vanaf 19.30 uur
Locatie: Clubgebouw OPUS ’78 (Van Loonstraat 122 te Leeuwarden)

 

We vragen je wel zelf een practice pad en stokken mee te nemen.
De workshop is in het Engels.

 

Je kunt je opgeven voor deze geweldige ervaring via het inschrijfformulier in onderstaande link. Je ontvangt een bevestiging van je definitieve aanmelding.

 

Workshop Pete Locket & David van der Heide